News & Events

IPTE Factory Automation NV stelt Degroof Petercam aan als bijkomende onafhankelijke expert in het kader van het openbaar overnamebod op Connect Group NV

IPTE Factory Automation NV ("IPTE") maakt vandaag bekend dat het Degroof Petercam heeft aangesteld als bijkomende onafhankelijke expert in het kader van het vrijwillig voorwaardelijk openbaar overnamebod op Connect Group NV.

Deze aanstelling is een gevolg van het verzoek van de FSMA aan IPTE om, overeenkomstig artikel 21, lid 3 van het overnamebesluit van 27 april 2007, op haar kosten, zulke bijkomende onafhankelijke expert aan te stellen.

De FSMA maakte dit verzoek omdat zij de eerste onafhankelijke expert die, overeenkomstig artikel 21, lid 1 van het overnamebesluit van 27 april 2007, werd aangesteld door de onafhankelijke bestuurders van Connect Group NV, uiteindelijk niet heeft weerhouden omdat hij volgens de FSMA niet voldeed aan de professionaliteitsvereisten overeenkomstig artikel 23, §1 van het overnamebesluit van 27 april 2007.
Degroof Petercam zal overeenkomstig de aanstelling door IPTE een nieuw waarderingsverslag opstellen overeenkomstig artikel 23, §1 van het overnamebesluit van 27 april 2007.  IPTE verwacht momenteel dat deze werkzaamheden enkele weken in beslag zullen nemen en dat de transactie in de daaropvolgende periode zal worden opgestart.

Over IPTE
IPTE Factory Automation is een wereldwijde leverancier van geautomatiseerde oplossingen voor de elektronische en mechanische productie industrie. Met meer dan 25 jaar ervaring, heeft IPTE bewezen dat het een betrouwbare en zeer kwaliteitsvolle leverancier is voor oplossingen op het vlak van testsystemen en turn-key montageoplossingen.
Tot de referenties van IPTE behoren ondernemingen zoals Bosch, Continental, ZF Group, BMW Group, Volkswagen Group en Autoliv. Het bedrijf stelt vandaag meer dan 800 mensen te werk over verschillende wereldwijde vestigingen.

Over Connect Group
Connect Group is een toonaangevende en gecertificeerde leverancier van technologie, samenbouw van totale systemen, PCB- en kabelassemblage voor de industriële markt. Connect Group ontwikkelt producten op basis van specificaties van de gebruiker, en ondersteunt de ontwikkeling van producten vanaf de conceptfase met optimale resultaten op het gebied van productie, prijs en kwaliteit.
Tot de referenties van Connect Group behoren ondernemingen zoals Alstom, Punch Powertrain, Atlas Copco, Faiveley, Transics, Nedap, Fabricom en Worldline. Het bedrijf stelt vandaag ca. 1.900 mensen te werk over verschillende Europese vestigingen. De aandelen van de onderneming worden verhandeld op Euronext Brussels: CONN (www.euronext.com).


SearchMenu